stribet-tjenervest_4095.png

Hatte & Tilbehør

Hos 3 Trin Ned kan du gå med livrem og seler. Ja, faktisk kan du få ligeså hatten passer... Vi har kæmpe udvalg af hatte, sixpence og huer til alt slags vejr.

Flotte hatte fra Borsalino og fede sixpence og huer fra Stetson samt MJM. Skal du klædes på til alt slags vind og vejr kan du få de lækre handsker fra Randers Handskefabrik, samt et stort udvalg af flotte og lækre halstørklæder og tørklæder.

Kniber det med at holde bukserne oppe eller skal du ha' en smart livrem der passer til skoene, har vi et flot udvalg af bælter og seler. Med et slips eller butterfly fra Portia kan vi hjælpe dig med at give tøjet et ekstra pift. Og skal der skrues op for charmen, har vi selvfølgelig også charmeklude.

Besøg vores shop for at se vores store udvalg af hatte og tilbehør

Mangler du undertøj har vi et bredt udvalg fra JBS. Kniber det med at holde varmen, har vi lækkert uldundertøj, samt 3 funktion serien fra Kansas. Fryser du på din fus, har vi sokker i uld, bomuld og bambus. Vi har fra de norske uldsokker, til de populære Egtved strømper og til de nye lækre bambusstrømper fra IQ Soks.

Hvis du vil forkæle dig selv, så har vi lækre pyjamas, natskjorter og morgenkåber fra Ambassador. Tilbehør som lommetørklæde og ærmeholdere har vi selvfølgelig også! Kort sagt - Vi har alt!

Tøj til arbejde, hverdag og fest – er 3 trin Ned bedst.

arbejd5.jpg