stribet-tjenervest_4095.png

BRODERI OG TRYK

Vi har eget værksted i huset hvor vi kan brodere og trykke logoer på jeres tøj. Vi kan hjælpe alle lige fra sportsklubber/foreninger til små og store virksomheder der skal have logo på tøjet.

Broderi giver et eksklusivt pift til hele tøjet og er både elegant og holdbart. Mulighederne er mange da vores egen maskine kan brodere med op til 12 farver på en gang.

For at vi kan brodere jeres logo på tøjet, skal der laves en broderifil. Dette koster 500 kr. (inkl. moms). Herefter kan filen bruges lige så meget i ønsker, og der skal kun betales pr. broderi. 

Prisen for broderi afhænger af om det skal placeres på ryg, bryst, ben etc. 

Et typisk brystbroderi er ca. 10 cm i bredden og koster 68,75 kr. pr. stk. 

Et typisk rygbroderi er ca. 25 cm i bredden og koster 106,25 kr. pr. stk. 

Der er selvfølgelig undtagelser til priserne, og skal vi brodere noget som tager mange timer (pga. mange sting) vil prisen være højere. 

Vi har også mulighed for at lave tryk, da vi har egen trykmaskine. Tryk er især egnet til T-shirts og tynde stoffer og vi laver kun tryk i allerbedste kvalitet og holdbarhed.

Prisen for tryk varierer alt efter hvor mange farver og hvor stort trykket skal være, ligesom det også har betydning hvilken type transfer der skal bruges. Typen af transfer afhænger af hvad type stof trykket skal placeres på. 

Som udgangspunkt koster opstart af tryk 250 kr. pr. film (inkl. moms), og der skal laves en film for hver farve trykket har. Derefter skal der minimum bestilles 10 transfer, hvor prisen pr. stk. afhænger af størrelse og antal farver. 

Udover logo har I også mulighed for at få navnebroderi på tøj, dåbskjoler og meget andet. Vi har en kæmpe udvalg af skrifttyper og et hav af farver at vælge imellem. Vores normale leveringstid er gerne inden for en uge og vi pakker selvfølgelig tøjet i poser til hver enkel medarbejder, så det er nemt for jer! Prisen for et navnebroderi + dato på f.eks. en dåbskjole er 250 kr. stk. (Her skal ikke laves en særlig broderifil) 

Hvis I ønsker et evt. tilbud eller mere information om tryk og broderi på tøj, kontakt Line på email: line@3tn.dk

Tøj til arbejde, hverdag og fest – er 3 trin ned bedst.

arbejd5.jpg