Broderi og tryk

3 Trin Ned har stor erfaring med med flere forskellige typer af broderier og tryk. Et broderi eller tryk af f.eks. firmalogoet er en fantastisk måde af skabe eksklusivitet, og få dine medarbejder til at skille sig ud fra mængden. Broderier og tryk, behøver ikke at være begrænset til arbejdstøj. Det er også en fremragende tilføjelse til sportstøjet til eksempelvis foreninger og sportsklubber. 

Hos 3 Trin Ned har vi vores egne maskiner til både broderier og tryk, så du på den måde undgår lange ventetider på leveringer.

Hvis du allerede nu ved hvad du ønsker eller har spørgsmål, så kan du enten kontakte Line på line@3tn.dk, eller udfylde formularen nedenunder så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Ellers kan trykke på en af knapperne, for at læse mere om de forskellige muligheder.


BroderiBroderi

Broderi er er særligt effektivt, hvis du vil give et særligt pift af eksklusivt til tøjet der både er smukt og holdbart, så kan du med fordel vælge at få broderet det. Med vores egne maskiner kan vi klare op til 12 individuelle farver på en gang.

For at vi kan lave et broderie, skal der først oprettes en såkaldt broderifil. Det er en særlig fil der fortæller vores maskiner hvordan den skal sætte alle stingene. Det koster 500 kroner (inklusiv moms), men kan så bruges så mange gange det ønskes, og efterfølgende skal der kun betales pr. broderi.

Priser på et broderi afhænger af størrelsen, og hvor det skal placeres f.eks. bryst, ryg, ben etc.

Et typisk broderi på brystet på 10 centimeter koster 68,75 kroner pr. stk.

Et typisk broderi på ryggen på 25 centimer koster 106,25 kroner pr. stk.

Det er dog kun et par eksempler, og prisen kan selvfølgelig varier af den præcise størrelse, og hvor kompliceret det er (dvs. hvor mange sting, og hvor langt tid det tager vores maskiner at lave broderiet).

Men efter du har indsendt et billede af det ønskede broderi, vil vi altid give et præcist tilbud på hvad det endelig broder vil komme  til at koste.

TrykTryk

Vi har også vores egne maskiner til at lave tryk med. Tryk er især egnet til T-shirts, og andre tynde stoffer. Når du bestiller et tryk hos os, er du altid sikret den bedste kvalitet og den maksimale holdbarhed.

Prisen på tryk varier alt efter hvor mange farver og hvor stort trykket skal være. For at opnå det optimale resultat, er det desuden også nødvendigt at bruge den rigtige type transfer. Hvilken transfer der skal bruges, afhænger af hvilket type stof trykket skal laves på.

Før vi kan begynde med et tryk, skal der først laves en film. Det koster 250 kroner (inklusiv moms), at få lavet dette, og der er nødvendigt at få lave en film for hver farve trykket er i. Derefter skal der som minimum bestilles 10 tryk. Den endelig pris pr. stk. afhænger af størrelsen og antallet af farver på.

Vi oplyser selvfølgelig hvad den endelig pris vil blive, når vi kender alle detaljer og inden vi starter op.