Om os

Historien

Nørregades beklædningsmagasin

Der har været en Tre Trin Ned tøjforretning på Nørregade 45 i mere end 100 år. Det hele startede i 1915, da hr. Andersen åbnede sit beklædningsmagasin. For hr. Andersen var det vigtigt at kunne levere alle Odenses mange arbejdere med billigt og slidsstærkt arbejdstøj. Det formåede han blandt andet ved selv at klippe tøjet til.

Konceptet var en succes, og Hr. Andersen drev i mange år sin lille forretning. Da Hr. Andersen, gik på pension var det hans søn der overtog og drev forretningen videre.

1984 markerer enden på en æra, da Palle Larsen overtog driften af forretningen, og det derved ikke længere var den oprindelig familie der stod som indehaver. Palle Larsen drev tøjbutikken videre indtil 2003, hvor de nuværende ejere Kim Per Kristensen og Villy Kirkegaard overtog forretningen.

Mere end 100 år erfaring!

En institution i hjertet af Odense

Villy og Kim i butikken

Med mere end 100 år, med den samme forretning på samme adresse så er 3 Trin Ned blevet en institution og fast del af bybilledet i Odense. Ansvaret om være en del af et stykke levende historie, er da også noget Kim og Villy er bevidste om, og de har derfor valgt at beholde så meget af den gamle butik og kun renovere med en nænsom hånd.

Forretningen fører således stadig masser af arbejdstøj, passende til mange forskellige brancher, og det renoveret interiører holder fast i den gammeldagsstil.

Hist og her har der dog alligevel været plads til fornyelse. Det betyder blandt andet at sortimentet i tøjbutikken er blevet udvidet til også at inkluderer et bredt udvalg af fritidstøj velegnet til alt fra at tulle rundt i haven, eller jagt og fiskeri i alt slags vejr.

Desuden er der også blevet plads til masser af kvalitets festtøj.

Et uofficielt motto for 3 Trin Ned kunne da også være – ”Uanset om det til Arbejde, Hverdag eller Fest, så er 3 Trin bedst.”

Tøj til alle lejligheder!

Navnet

Butikkens navn kommer fra de tre gangtrin kunderne tager før de træder ind af butikkens hoveddør. Oprindeligt var navnet på butikken: ”Nørregades Beklædningsmagasin TRE TRIN NED”. Hvilket må siges at være noget af en mundfuld, og som derfor med tiden er blevet forkortet til blot 3 Trin Ned.

3 Trin Ned facade

Nørregades Beklædningsmagasin TRE TRIN NED

Den daglige drift

I dag er der til dagligt fire personer i tøjbutikken. Nemlig Kim og Villy, en elev, samt Line der udover at stå i butikken også klare alt med hensyn til broderi og tryk. Derudover har er der også knyttet en række professionelle skræddere til butikken, så der er mulighed for at få tage tøjet ind eller ud, lagt op eller ned. Eller sågar få syet helt fra bunden.

Unikke broderier og tryk på egne maskiner

Det unikke præg

Line broderi

Nogle kunder ønsker måske deres navn broderet på håndklæder, betræk eller andet, selv om det ikke anvendes i et firma.

Takket være vores dygtige medarbejder Line Salomonsen er det en opgave vi nemt løse. I modsætning til mange andre tøjbutikker, har vi altid haft vores eget værksted, som gør os i stand til at lave broderier og tryk på tøj.

Det har altid været en vigtig del af vores identitet, at kunne give vores kunder, private såvel som erhvervskunder, en helt særlig service.